Kontakt

Naša misija je promoviranje direktnog marketinga kao najučinkovitijeg i najpovoljnijeg načina oglašavanja svih vrsta proizvoda i usluga.

Želimo međusobno povezati sve hrvatske tvrtke u svrhu prodaje domaćih proizvoda i usluga, smanjenja nepotrebnog uvoza, te jačanja domaćeg gospodarstva i izvoza hrvatskih proizvoda na strana tržišta.

Registrirani smo za poslove prikupljanja i obrade javno objavljenih poslovnih podataka i poslovnih informacija, te njihovo sortiranje, ažuriranje i objavu u obliku poslovnih baza podataka i imenika.

Referentna lista naših klijenata broji preko 600 pravnih subjekata. Svi oni vrlo uspješno koriste naše poslove baze podataka u svome poslovanju.

Među našim dosadašnjim klijentima su tvrtke i obrtnici svih veličina, pravnih oblika i djelatnosti.

S većinom dosadašnjih klijenata dogovorili smo redovitu isporuku nadopuna i novih poslovnih baza podataka, što je ujedno i najveća garancija kvalitete našeg rada.

Naše poslovne baze podataka su svakodnevno u uporabi i redovito se ažuriraju. Višestruko su segmentirane, čime je korisnicima olakšana njihova uporaba.

Cijene poslovnih baza podataka su vrlo povoljne. Na pakete poslovnih baza podataka odobravamo popuste do čak 80%.

U ponudi imamo dva paketa poslovnih podataka:

    • poslovne baze podataka i e-mail imenici Hrvatske,
    • poslovne baze podataka i e-mail imenici Hrvatske i susjednih zemalja.

Moguća je i pojedinačna nabava poslovnih baza po svim kriterijima koji su vam potrebni u vašim marketinškim i poslovnim aktivnostima.

Zatražite popis i cjenik, te primjere naših poslovnih baza podataka za sve vrste direktnog marketinga na info@direktnimarketing.eu.

Vaš upit možete poslati i putem donjeg kontakt obrasca: